4 Aralık 2013 Çarşamba

Ücretsiz bedava kameralı sohbet odaları 18 Üyeliksiz siteleri et

Sibersahne.com – Kameralı Sohbet Şikayetler ve Cevaplar

1- Şikayet : Kızlar kamerada durmuyorlar, erkekler ise düşmeden saatlerce durabiliyolar.Neden ise kadınlar hemen düşüyolar.

Cevap : Sistemden düşme durumu asla olmamaktadır.Fakat sistemde bulunan bayan veya erkek arkadaşlar sizinle görüşmek istemiyor ise değiştir butonuna basarak başka kişi arıyorlar.Ve dolayısı ile sizinle olan sohbet’ten ayrılıyorlar.Bunuda siz düşüyorlar zannediyorsunuz.

2- Şikayet : Sistem bazen çok aşırı donuyor.Problemi çözer iseniz çok iyi olacak.Onun dışında hiç bir şikayetim yok.

Cevap : Sistemimize günlük 1.000.000 ve anlık 2.000 kişi giriş çıkış yapmaktadır.Bu sayı bazen bu sayı çok fazla olunca server aşırı donuyor.Şuanda bu problemi elimizden geldiğinde daha az seviyeye düşürmeye çalışıyoruz.

3- Şikayet : Kameralı sohbet açılmıyor sorun mu var ?

Cevap : Sistem 24 saat aktiftir.Fakat bilgisayarınızda Flash Player programı yüklü değilse açılmaz.Yükleyip tekrar denemeniz gerekmektedir.Bunun dışında bazı internet cafelerde sistemimiz banlıdır.Başka filitrede olmayan bilgisayardan deneyiniz.

4- Şikayet : Tam tersine hiç güzel bir sistem değil.Çünkü kız arıyorum seçeneği de tıklıyorum ama kız arkadaş bulamıyorum.

Cevap : Sistemde kesinlikle aldatmaca yoktur.Bu tür sistemlerde her zaman bayanlar çok az sayıda olur.Bunun yanında hemen hemen tüm erkekler kız seçeneği seçtiğinden dolayı herkese bayan arkadaş çıkıyor.Sayı az olduğundan bazen size hiç denk gelmeyebilir.

5- Şikayet : Sistem 5 saniye yazıyor ama çok uzun bekletiyor.

Cevap : Genelde bu sorun Kız arkadaş arama seçeneği aktifken olur.Cinsiyetini kız ayarlayan kişilerin sayısı az olduğundan dolayı ve sistemde tüm erkeklerin arkadaş arama olarak bayan seçeneğini seçtikleri için baya uzun bekletmektedir.Çünkü kızların sayısı az olduğundan olan kızlarda başkaları ile görüşüyor.Ve size sıra gelene kadar sistem sizi bekletir.Bazen hiç bulmayada bilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder