4 Aralık 2013 Çarşamba

Bağlan ! Omegle Türkiye - Omegla türkçe video cam chat sohbet

Country : All kısmından Türkey seçerseniz sadece Türklerin camları açılır. Only with a webcam işaretlerseniz sadece camı açık olanlar açılır.

Omegle, hem video hemde txt yani metin üzerine kurulu 2 sohbet seçeneğini sunuyor. Kamerası olmayan kişiler kesinlikle videolu chat bölümüne giriş yapamıyorlar. Sistem otomatik olarak bu kişileri metin yazışma odasına gönderiyor. Çok akıllıca düşünülmüş bir sistem. Sistem videolu sohbet olarak chatroulette servisine çok benzemektedir. Lakin, geliştirdiği yöntemlerden dolayı chatroulette yerine daha çok tercih edilmeye başlanmıştır. Çünkü, videosu olanlar kamerası olmayanlarla sohbet etmek istemiyorlar. Chatroulette üzerinde böyle bir şans yok. Kamerası olanlarda olmayanlarda sohbete giriş yapıyorlar. Omegle ise bu konuda oldukça katı durumdadır. Omegle, kullanıcılarına üyelik gerektirmeden ücretsiz hizmet sunmaktadır.

Sibersahne.com bu yıl sizler için çok farklı bir omegle servisi geliştirdi. Bu servis üzerinde hiç bir üyelik işlemleri yapmadan ücretsiz yani bedava hizmet alacaksınız. Takma adınızı girdikten sonra istediğiniz sohbet odaları üzerinde insanlarla kameralı sohbet edeceksiniz. Hemde bir kişi ile değil. Aynı anda 4 kişinin kamerasını açarak sohbet etme imkanı elinizde olacak. Bu yıl gerek omegle gerekse chatroulette koltuğunu sallamayı düşünüyoruz. Türkiye üzerinde hiç bir sohbet ağı her yıl olduğu gibi bizim üzerimize çıkamayacaktır. Bizler tüm önlemlerimizi ve sizi nasıl memnun edeceğimizin planlarını yaptık. Gerisi sizin beğeninize kalmıştır.

Her yıl bizi listenin başına koyan siz değerli sibersahne kullanıcılarına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Desteklerinizin devamını dileriz. Sizin destekleriniz olduğu sürece sibersahne.com her zaman daha iyi mecralara gelecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder